dinsdag 21 oktober 2014

Artdeco Perfect Color LipstickIn m’n vorige post vertelde ik over mijn tripje naar Engeland en hoe ik het daar gehad heb. Nu vertel ik over iets wat ik daar gekocht heb. Op de boot naar Engeland had je een heel leuk winkeltje, zoals je die ook altijd op luchthavens hebt. Ik kon het niet laten om een kijkje te nemen bij de make-up en parfum afdeling en ik kon het ook niet laten om iets te kopen.
Wat je heel veel voorbij ziet komen de laatste tijd zijn natuurlijk de donkere lippen, helemaal hot dit najaar. ik ben er ook fan van en daarom ben ik heel lang opzoek geweest naar dé lippenstift die perfect bij mijn huidskleur paste. Ik weet nog niet zo zeker of deze perfect is, maar mooi is hij zeker!De lipstick waar ik het over heb is de Artdeco Perfect Color Lipstick in de kleur 33 - Red Brown Emotion. Het is een donkere rood/bruin. Ik vind het een prachtige kleur en ik vind dat hij mooi bij mijn huidskleur past. Hij is wat meer bruin dan op de foto’s zichtbaar is, maar in welk licht ik ook fotografeerde, de kleur kwam niet heel goed tot z'n recht. 

Tijd voor de kwaliteitstest! 
De kleur is echt prachtig en goed gepigmenteerd. Hij brengt heel makkelijk aan, wanneer je een klein foutje maakt is het makkelijk te herstellen en hij voelt zacht aan op je lippen. Hij blijft een aantal uur zitten, maar toch moet je het een paar keer per dag opnieuw aanbrengen. Ook droogt deze lipstick je lippen uit na een aantal uur, ik doe er daarom altijd een laagje Labello of Vaseline onder. Ik ben heel blij met deze aanwinst!

xoxo

2 opmerkingen: